Elvinsch

Försäljning och uthyrning av elvinschar •

Köpa elvinsch

Vänd dig till oss när du ska köpa elvinsch. Vi har ett mycket omfattande utbud som passar för en rad olika ändamål. Våra medarbetare kan förse dig med vinschar för släp, båttrailers och terränggående fordon. Tack vare ett stort lager kan vi skicka det mesta inom 24 timmar. När du köper en elvinsch hos oss får du en bra garanti, alla modeller kommer med två års inskicksgaranti och det engelska märket Warrior har en treårig garanti på kontaktorer mot fabrikationsfel.

Elvinsch för båttrailer från ledande tillverkare

Vi är återförsäljare av premiummärkena Warrior, Goliath, Knott och Al-ko. I utbudet hittar du såväl du som är på jakt efter en kvalitativ elektrisk vinsch som du som är i behov av en trådlös fjärrkontroll det du söker. Vi säljer vinschar som kombinerar kvalitet med smarta lösningar. Flera av våra modeller finns i olika storlekar, bland annat kan vi förse dig med dragkroksmonterade produkter som enkelt kan flyttas mellan till exempel en lastbil och en atv. Vi har även mindre vinschar som du på ett smidigt sätt kan montera på fyrhjulingen.

Köpa elvinsch

Fördelar med att köpa elvinsch hos oss

Förutom att vi kan förse dig med praktiska tillbehör som en trådlös fjärrkontroll eller ett brytblock finns det många fördelar med att handla hos oss:

 • Vårt utbud sträcker sig från hobbyvinschar till modeller för bruk under hårda förhållanden
 • Vi är experter inom vårt produktsegment och strävar efter att vara ledande i Norden
 • Tack vare direktimport kan vi hålla låga priser

Hos oss kan du köpa en elvinsch billigt

Vi anser att det inte ska behöva vara dyrt att köpa elvinsch. Tack vare ett omfattande kontaktnät i branschen och direktimport kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser. När du kontaktar oss ger vi dig gärna kompletta uppgifter angående vårt omfattande utbud och det pris för elvinsch som vi kan erbjuda. Hos oss jobbar servicemedvetna medarbetare som brinner för sitt yrke, och de svarar gärna på dina frågor angående val av modell. Vi har generösa öppettider och är tillgängliga såväl via mejl som telefon eller kontaktformulären här på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som är specialiserat på att tillhandahålla kvalitativa och prisvärda elvinschar.

  Adress:
  Kristineholmsvägen 1
  441 39 Alingsås

  Telefon:
  010-551 76 71

  E-post:
  offert@elvinsch.nu

  Orgnr:
  556750-1282

  facebook  

OM OSS

När du söker efter ett företag som är specialiserat på att tillhandahålla kvalitativa och prisvärda elvinschar.

Elvinsch.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Cavatera AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kristineholmsvägen 1
441 39 Alingsås

010-551 76 71

offert@elvinsch.nu

Orgnr:
556750-1282